sep
04
2011

Wereld Haven Dagen 2011

Vandaag zijn we gezellig nog even naar de Wereld Haven Dagen in Rotterdam gegaan. De kinderen hadden een “braaf” weekend achter de rug. Gisteren hadden we een BBQ van ome Ad en zou het laat worden. We hadden de kids beloofd dat we “iets leuks met bootjes” zouden gaan doen als ze zaterdag middag even een dutje zouden gaan doen. En dan met de nadruk op “zonder mopperen”. Wonder boven wonder ging het dus super. Geen gemopper. Lucas, die net met 5-2 had gewonnen van ASWH, Emma en Lotte gingen zonder mopperen naar bed. Emma en Lotte sliepen heel snel. Lucas niet maar die slaapt al jaren niet meer tussen de middag. We waren al lang blij dat hij even rustig aan deed.

De BBQ was een groot feest en rond half 10 reden we weg uit Chaam. De BBQ was bij Klein Amerika. Erg gezellig. De kids sliepen niet echt uit. 7 uur waren Lucas en Lotte wakker. 8 uur Emma. En een uurtje of 10 Liesbeth en Liesbeth.

Na het ontbijt zijn we met de auto naar Rotterdam gereden. Bij Slinge hebben we de auto geparkeerd en met de Metro zijn we naar de stad gegaan. De kids wisten dat ook niet en de verassing werd alleen maar groter. Ze dachten dat we bij Veerplein bootjes gingen kijken en met het pondje naar de overkant. Maar dit was andere koek.

Aan de Wilhelmina kade in de stad lag een grote zandzuiger van Boskalis waar we op konden voor een korte rondleiding. Er was ook nog een demonstratie van hoe een helikopter een Loods op een bood afzet en later weer oppikte. De marine was er natuurlijk met snelle speedboten. We wilden eigenlijk met de watertaxi naar de overkant en dan langzaam teruglopen maar dan zouden we tot in de avond onderweg zijn. We besloten om weer terug te gaan. Zeker nadat Emma een uitglijder maakte in nat gras en dus in een soort van blubberplas terecht kwam.

Lucas heeft nog even met afstand bestuurbare boten gespeeld en Emma en Lotte op een springkussen. Na een grote suikerspin als beloning voor goed gedrag zijn we weer op huis aan gegaan. De kinderen vonden het leuk, behalve Emma. Die vond het “Leuk en Stom!” omdat ze was gevallen.

[Gallery not found]
Written by in: Blog |

Reageren? »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Laat een bericht achter

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com