sep
10
2011

Sliedrecht F7 – VVGZ F5 (2-9)

Vandaag speelden onze jongens tegen Sliedrecht F7. We hadden dit team tijdens het toernooi  in Nieuw Lekkerland al getroffen en in een wedstrijd van 10 minuten al met 2-0 gewonnen. We gingen dus vol goede moed naar Sliedrecht toe. Binnen 3 minuten stonden we al met 2-0 voor. Toch lieten we teveel ruimte en kwam de tegenstander terug op 2-1. Voor de rust liepen we uit naar 1-5.

Na de rust moest Lucas keepen. We kwamen slaperig de kleedkamer uit want binnen een minuut stond het 2-5. We waren weer scherp en liepen uiteindelijk uit naar 2-9. Jammer dat de 10e niet viel want dat hadden ze verdiend. Toch speelden we weer goed en zien we steeds weer progressie en dat is genieten.

[Gallery not found]
Written by in: Blog,Nieuws |

Reageren? »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Laat een bericht achter

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com