dec
19
2011

Turnkampioenschappen O&O 2011

17 december 2011 – Vandaag zijn de club kampioenschappen van O&O en is het de eerste turn wedstrijd voor Emma. Het leuke was dat papa en mama eindelijk eens goed konden zien wat ze al geleerd had en hoe goed ze kan turnen. Turnen is een sport van halen en brengen en mag je nooit mee naar binnen om eens te kijken naar een training.

Emma moest 3 oefeningen doen en ze deed dat in volle concentratie. Ze begon met de oefening op de balk. Daar moest ze heen en weer lopen, een sprongetje, op je hurken en dan draaien en op 1 been staan.

Een andere oefening was de trampoline sprong met een spreidsprong en een rechte sprong. Dat ging ook erg goed. Als laatste was er nog een oefening op de mat met een radslag, handstand en nog wat gevaarlijke capriolen.

Uiteindelijk is ze niet bij de eerste 3 geëindigd in de voorronden maar  papa en mama waren natuurlijk wel super trots om eens te kijken hoe ze het deed.

[Gallery not found]
Written by in: Blog |

1 reactie »

  • Johnk811 zegt:

    I really like your writing style, great info, thank you for putting up ccdfbdbddege

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Laat een bericht achter

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com