dec
26
2011

Kerst

Op kerstavond zijn we bij Patrick en Marijke gaan logeren. We waren ’s middags al in Eindhoven. De kinderen wilden wat gaan doen en we besloten te gaan schaatsen. Richard had de schaatsen al in de auto liggen omdat we volgende week ook al wilden gaan schaatsen. Je kan ze maar vast bij je hebben en het was ook wel een klein beetje met voorbedachten rade. Mochten we iets willen doen dan kunnen we in ieder geval gaan schaatsen.

Brian en Jordy hadden nog nooit geschaatst maar kunnen wel goed skeeleren. Dus het schaatsen ging ze ook super goed af. Richard, Emma en Lotte gingen schaatsen. Lucas vond het meer dan voldoende om aan de kant te kijken en Liesbeth deelde die mening. Lotte vond het geweldig leuk.  Ze moest wel door papa om hoog gehouden blijven worden maar toch had ze de grootste lol. Emma ging ook super. Die ging de eerste paar rondjes aan de hand van papa maar al snel ging ze haar eigen gang. De kids hebben het dus erg leuk gehad. Richard heeft wel lopen sleuren met Lotte maar heeft zelf ook een paar rondjes zelf kunnen schaatsen.

’s Avonds stond er gourmetten op het programma. We hebben heerlijk zitten eten en zelfs de kinderen hebben het lang vol gehouden.  We hebben ons buikje rond gegeten en hebben daarna op de bank hangend TV gekeken. Er leek even een discussie te gaan ontstaan wat er gekeken wilde worden maar Marijke en Richard kregen al snel hun zin, het werd All you need is love, de kerstspecial. Het was vechten tegen de slaap voor Richard dus om een uur of 11 zijn we naar bed gegaan. De kinderen sliepen pas om 22.00. Om 5.10 heeft Marijke de eerste geluiden van wakkere kinderen gehoord. 10 minuten later was ook Richard wakker. Nadat de kids zijn toegesproken, naïef als we zijn, werd het niet rustiger. Het was dus vroeg uit de veren.

Na een lange ochtend zijn we toch gaan ontbijten en hebben we de dag afgesloten met een potje voetbal. Onderweg naar huis hebben Lucas, Emma en Lotte nog ruim 40 minuten geslapen en achteraf hebben we gehoord dat ook Brian en Jordy een dutje gedaan hebben ’s middags.

De rest van de eerste kerstdag hebben onze kids het goed volgehouden en zijn ze vroeg naar bed gegaan want de 2e kerstdag staat nog op het programma. Eten bij Opa en Oma met Dennis, Tamara en Rory. Wordt ook een gezellige dag dus.

[Gallery not found]
Written by in: Blog |

Reageren? »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Laat een bericht achter

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com