feb
26
2012

Dubbeldam F5 – VVGZ F5

Zaterdag 25 februari stond de wedstrijd tegen Dubbeldam F5 op het progarmma. Vorig jaar verloren we met 14-0 bij Dubbeldam dus we hadden wat recht te zetten.

Lucas heeft de hele wedstrijd op goal gestaan. Hij had last van zijn been zei hij achteraf. 

De eerste helft begonnen we mat. Maar we hielden lang stand. Na ongeveer 15 minuten viel de 1-0 voor Dubbeldam. Maar onze jongens lieten de koppies niet hangen. Vlak voor rust maakten we de 1-1. Lucas had nog een wereld redding in de eerste helft die ons op de been hield.  De 2e helft begonnen we ook weer goed. We kregen 2 goede kansen maar deze gingen net naast. We kregen nog een penalty maar ook die schoten we over. Dubbeldam kwam op 2-1. Nu dachten we dat de koppies wel gingen hangen maar dat zagen we fout. Binnen een paar minuten stonden we weer op 2-2. De spanning was terug.

Helaas, door 2 mindere momenten kwam Dubbeldam op 4-2. We maakten nog wel de 4-3 maar dat was al in de blessuretijd. Helaas hebben we dus 4-3 verloren maar de jongens speelden best goed. Daarnaast hebben de ouders kunnen genieten van een eerste lente zonnetje. Het was dus best goed te doen.

[Gallery not found]
Written by in: Uncategorized |

Reageren? »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Laat een bericht achter

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com