okt
28
2012

Herfstvakantie 2012

In de herfstvakantie zijn we een midweek, van maandag t/m vrijdag, naar camping en attractiepark Drouwenerzand geweest in Drouwen, Drenthe.

Ze noemen het park het goedkoopste attractiepark van Europa. Maar eigenlijk is het een erg grote kermis. Het is meer dan een kermis, minder dan een attractiepark. Maar wel erg leuk voor de kinderen.

Maandag zijn we aangekomen en hebben we de caravan op zijn plek gezet. We zaten een beetje in een hoekje weggestopt dus het was even goed inparkeren, maar dat lukte Richard aardig.

We zijn nog even het park in gegaan en de kinderen hebben zich al direct vermaakt. Maar we hadden hier maar anderhalf uur voor. De volgende dag konden we van 10.00 tot 17.00 uur van het park genieten.

En dat gebeurde ook. De kinderen hebben heerlijk geslapen in de caravan en ook nog eens goed uitgeslapen tot half 8 ’s morgens. Dat viel dus niet tegen.
De hele dag hebben we ons vermaakt in het attractiepark. Het weer zat erg mee. Het was droog, wel fris maar droog en dat was het belangrijkste.

Eind van de dag zijn de kinderen nog lekker op de camping aan het spelen met en bij vriendjes en vriendinnetjes. De dag eindigde om een uur of 8 met 3 slapende kindjes in de caravan en papa en mama waren ook versleten.

De 2e dag zijn we, om de week te breken, naar Noorderdierenpark Emmen gegaan. Dat was erg leuk want het is al weer een paar jaartjes geleden dat we daar geweest waren.

Ook hier hebben we de hele dag weer genoten van het droge weer, van elkaar en van de leuke dieren die er waren. Maar rond een uur of half 4 hadden we het hele dierenpark gezien en zijn we naar huis gegaan. Mooi nog even de tijd dus om nog een uurtje naar het attractiepark te gaan.

Daar hebben we ons nog prima vermaakt met een paar keer in de botsauto’s, Lotte nog een keertje in de vliegende Olifanten en in de oldtimer auto’s. Emma een keer of 10 in de Break dance en Lotte nog op de trampoline.

’s Avonds nog een avondje normaal gegeten (een keertje geen patat) en morgen nog een laatste volle dag in het attractiepark.

De laatste dag in het park was weer erg gezellig. Het was wel kouder en het heeft even geregend maar we hebben ons heerlijk vermaakt door met de kinderen in allerlei attracties te gaan. Het was wel weer slopend want zeker door Lotte krijg je geen rust. Lucas en Emma trekken hun eigen plan en die maken gelijk vriendjes. Die zie je de hele dag niet maar met Lotte moet je mee in de draaimolen, mee in de vliegende olifantjes, mee in de autotjes en mee in de botsauto’s. Toch is het genieten, maar wel slopend.

De volgende morgen werden we wakker van de kou. Het had die nacht gevroren en het ijs lag op de luifel en het gras was wit uitgeslagen. Maar lekker de kachel aan en de kou is zo verdwenen. Toch moeten we naar buiten om op te gaan ruimen. Het is inmiddels vrijdag en tijd dus om naar huis te gaan. De kinderen hebben weer heerlijk uitgeslapen tot half 8. Hier hebben we dus ook niets over te klagen.  We hebben op het gemak opgeruimd en zijn daarna naar huis gereden. De terugreis is goed verlopen en rond 2 uur ’s middags waren we weer thuis.

Written by in: Uncategorized |

Reageren? »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Laat een bericht achter

Powered by WordPress | Theme: Aeros 2.0 by TheBuckmaker.com